چالش نوآوری توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران
به سفارش گروه مشاوران مدیریت تدبیر خاتمه یافته
چالش نوآوری توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران
به سفارش گروه مشاوران مدیریت تدبیر خاتمه یافته
چکیده مسابقه
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و فراگیر شدن اینترنت در جهان، داشتن علم به زبان خارجی یکی از مهمترین شاخصههای زندگی در این دوران است. افرادی هستند که همچنان در زمینه یادگیری یک زبان خارجی مشکلات زیادی دارند. پیگیری نکردن، ادامه ندادن، فراموش کردن و کم شدن اهمیت یادگیری زبان خارجی چند نمونه از این مشکلات است. امروزه «بازیگونه سازی» یا Gamification یکی از راههای نوین در امر آموزش است؛ روشی که به مخاطب این اجازه را میدهد در فضایی جدید و کمتر خستهکننده به یادگیری و مهمتر از آن ادامه دادن مسیر یادگیری بپردازد. مدیران ایرانی هم از این موضوع مستثنا نیستند. کمبود وقت، بالا بودن استرس کاری و کمبود تمرکز در بین مدیران شایع است و موانعی برای یادگیری زبان خارجی ایجاد میکند. در راستای حل این مشکل، سامانه نوآوری باز پرابلم مسابقه «توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران» را طراحی و اجرا میکند. خروجی این مسابقه اپلیکیشنی خواهد بود که به یادگیری زبان یک مدیر با مشغله و استرس کاری بالا کمک کند.
اطلاعیهها و مطالب

معرفی اپلیکیشنهای برتر پروژه توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران: اپلیکیشن Joylingo

معرفی اپلیکیشنهای برتر مسابقه توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران: اپلیکیشن BIZZI

گزارش برگزاری کمپ منتورینگ مسابقه توسعه اپلیکیشن آموزش زبان به مدیران
سوالات متداول
1. مسابقه چه زمانی آغاز میشود؟
مسابقه در دی ۱۳۹۷ آغاز میشود.
2. مسابقه دارای چند مرحله است؟
مسابقه در سه مرحله انجام میشود:
مرحله اول: ارائه طرحها و ایدههای نوآورانه همراه با جزئیات
مرحله دوم: ارائه نسخه دمو اپلیکیشن
مرحله سوم: ساخت نهایی اپلیکیشن
3. مدت زمان هر مرحله به چه صورت است؟
مدت زمان برگزاری مرحله اول یک ماه / مرحله دوم سه ماه / مرحله سوم سه ماه میباشد.
4. هزینه ثبت نام چقدر است؟
هزینه ثبت نام ۵۵ هزار تومان برای هر تیم میباشد. این مبلغ برای برگزاری رویداد منتورینگ و اجرای مسابقه هزینه خواهد شد.
5. تقسیمبندی جوایز مراحل چطور است؟
• جایزه تیمهای برگزیده مرحله اول (تیمهای راه یافته به مرحله دوم): برگزاری یک دوره آموزشی هدایت علمی برخط (آنلاین)
• جایزه تیمهای برگزیده مرحله دوم (تیمهای راهیافته مرحله سوم): برگزاری کمپ یک روزه منتورینگ
• جایزه تیمهای برگزیده مرحله سوم: مجموعاً به ارزش سی میلیون تومان (نقدی یا غیر نقدی)
• جایزه تیم برگزیده (تیم برتر مرحله سوم): جایزه به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان به همراه ۳۳ درصد شراکت در مالکیت و توسعه محصول
6. ایدهها و طرحها به چه روشی ارائه میشوند؟
• در مرحله اول تیمها باید ۵ مورد را ارائه کنند که شامل داکیومنتهای خواسته شده / رزومه اعضای تیم / طراحیهای اولیه / ویدئوی معرفی / پاسخ به سوالات مربوطه میشود.
• در مرحله دوم علاوه بر نسخه دمو اپلیکیشن، تیمها باید سند Engagement (که تمپلیت آن با توضیحات کافی در اختیار تیمها قرار خواهد گرفت) / ارائه Screen flow کامل نرم افزار به همراه سناریوی کاربر / پیاده سازی سیستم ثبت نام، ورود به اپلیکیشن و کاربری سمت کاربر و سرور / یک بخش، جلسه یا مرحله مستقل آموزشی در اپلیکیشن / یک ویدیو حداقل ۵ و حداکثر ۱۰ دقیقه برای شرح عملکرد مرحله دوم را ارائه دهند
• در مرحله سوم تیمها میبایست سورس نسخه نهایی اپلیکیشن(های) طراحی شده، کدهای سمت سرور برنامه و همچنین محتوای آموزشی مورد استفاده را به همراه مستندات فنی و کاربری، ارائه نمایند.
7. آیا سورس برنامه باید برای داوری در مرحله دوم و سوم ارسال شود؟
خیر.
هیچ یک از تیمها (بجز برنده نهایی مسابقه) ملزم به ارسال سورس برنامه و کدهای سمت سرور نیستند و ارسال آن به صورت اختیاری میباشد طبعا اگر سورسها در اختیار داوران مسابقه قرار بگیرند، بررسیها دقیقتر و با سرعت بیشتری انجام خواهد شد ولی همانطور که ذکر شد الزامی برای این مسئله وجود ندارد و تیمها این امکان را خواهند داشت که به صورت حضوری و یا غیر حضوری کدهای خود را ارائه کنند.
همچنین لازم به ذکر است با توجه به قرارداد عدم افشایی که مابین پلتفرم پرابلم و تیمهای راهیافته به مراحل دوم و سوم بسته خواهد شد، محرمانه بودن اطلاعات رد وبدل شده در مسابقه تضمین خواهد شد.
8. آیا تیمها، استارتاپها یا شرکتهایی که در حال حاضر اپلیکیشنی در این حوزه (آموزش زبان و حوزههای مرتبط) توسعه دادهاند نیز میتوانند در مسابقه شرکت کنند؟
بله، این امکان برای چنین تیمهایی وجود دارد و روند داوری برای تیمهایی که در حال حاضر اپلیکیشن مرتبط با این حوزه توسعه دادهاند متفاوت از سایر تیمها خواهد بود ولی پیشنهاد میشود که این تیمها نیز با توجه به شرایط و معیارهای مسابقه تغییراتی را در خصوص شخصی سازی اپلیکیشن خود ایجاد کنند.
9. این اپلیکیشن باید برای چه بستری توسعه داده شود؟
اپلیکیشن طراحی شده توسط تیمها هم میتواند بر بستر اندروید و هم ios باشد اما بر اساس اطلاعات تکمیلی مسابقه باید به طور دقیق دلیل استفاده از بستر مورد نطر شرح داده شود.
10. وضعیت مالکیت فکری ایدهها بعد از پایان مسابقه چطور میشود؟ آیا اصل عدم افشا در این مسابقه رعایت میشود؟
تیم برتر و برنده جایزه اصلی مسابقه پیش از دریافت جایزه خود لازم است حق مالکیت کامل محصول خود به همراه کلیه مستندات کدها، محتوای آموزشی استفاده شده در برنامه و توضیحات را به گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر (TCG) واگذار نماید. گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر (TCG) موظف است پس از تحویل موارد فوق، حداکثر طی سه ماه شرکتی با موضوع فعالیت اپلیکیشن مورد بحث ثبت نماید و مالکیت تام محصول را در اختیار شرکت ثبت شده قرار دهد. تیم برتر مالکیت ۳۳درصدی از شرکت ثبت شده را خواهد داشت. در راستای همین حق مالکیت، در ابتدای مرحله سوم قرارداد عدم افشا بین پرابلم، گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر و تیمهای راه یافته به این مرحله بسته خواهد شد.