کیس استادی: استفاده از نوآوری باز در صنعت غذا

توسط بهمن 23, 1397 فروردین 5ام, 1399 بلاگ

پلتفرم نوآوری باز IdeaKen در یکی از پروژه‌های خود میزبان مسائل نوآوری باز یکی از شرکت‌های مطرح در حوزه غذا بوده است. این مسئله که از سه چالش مجزا تشکیل شده، در حوزه غذا تحولاتی ایجاد کرده است که در آینده مطمئناً به بهبود وضعیت کلی این صنعت کمک خواهد کرد. 


بیشتر بخوانید: چالش نوآوری باز: طراحی جدید شکلات کیت‌کت


در این ویدیو کیس استادی (مطالعه موردی) این پروژه را مشاهده خواهید کرد.